•  
  •  
  •  
Cím: XIII. Bulcsú utca 23.
Telefon: +36 (30) 663 9393

Bútorok tervezése, gyártása

Legyen az akár az otthonunk, irodánk, a nyaralónk, a legfontosabb, hogy komfortosan érezzük benne magunkat. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy olyan bútorokkal, berendezési tárgyakkal vegyük körbe magunkat, melyek a praktikumon túl vizuális igényinket is kielégítik. Mi valóra váltjuk mindazt, amit Ön megálmodott! Remek kézügyességgel megáldott kollégáinknak és a legújabb tervező szoftvereknek köszönhetően pontos látványtervet készítünk Önnek (nagyobb munkák esetén), melyet végül, a jóváhagyott tervek alapján nagy tapasztalattal rendelkező, asztalosok, restaurátorok az ajánlatban vállalt határidő legyártanak Önnek.

Bútorok felújítása

Antik, komoly anyagi és eszmei értéket hordozó bútorok felújítását, javítását épp olyan örömmel vállaljuk, mint az újabb modern lakberendezési darabokét. Teljes körű javítást vállalunk! Legyen szó akár a szerkezet megerősítésről, a faváz kezeléséről, a rugózás helyreállításáról, a párnázat vagy kárpitozás javításáról, kollégáink örömmel állnak rendelkezésére. Megrendelőinket, egy előre egyeztetett időpontban felkeressük, majd a helyszíni felmérés után részletes árajánlatot készítünk.

Ingyenes felmérés, tanácsadás

Előzetes időpont egyeztetés után felkeressük Önt, meghallgatjuk igényeit, megosztjuk Önnel ötleteinket, lefotózzuk a helyszínt, és felmérjük a pontos paramétereket. A kialakult elképzelés alapján grafikai tervet készítünk, melyhez értelemszerűen árajánlatot és gyártási időt is mellékelünk.

Kiszállítás, helyszíni összeszerelés

Cégünk örömmel áll rendelkezésére megrendelt, megvásárolt termékek kiszállításában is. A szállítási díj minden esetben egyedi árképzésen alapul. A kalkulált összeg függ a megvásárolt termék értékétől és a szállítás távolságától függ. A díjat minden esetben, már az árajánlat készítés fázisában tudatjuk megrendelőinkkel. Gyakorlott munkatársaink, szállítás után, a helyszínen összeszerelik új vagy felújított bútorát. A kisebb darabokat készre szerelve szállítjuk otthonába vagy a megadott helyszínre.

Garancia

Termékeinkre, rendeltetésszerű használat mellett 3 év mindennapos minőségi garanciát biztosítunk. A garancia idejét minden esetben a megvásárlás időpontjától számítjuk. Amennyiben valamely termékünkkel problémája támad, hívjon minket vagy küldje el panaszát nekünk e-mailben. Kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Szolgáltatások

  • Bútorok tervezése, gyártása
  • Bútorok felújítása
  • Ingyenes felmérés, tanácsadás
  • Kiszállítás, helyszíni összeszerelés
  • Garancia